Közreműködő szervezet:
Nemzeti Környezetvédelmi
és Energia Központ Nonprofit kft.


Közreműködő szervezet
elérhetősége:
1134 Budapest, Váci út 45.
Postacím: 1437 Budapest Pf. 328
E-mail : titkarsag@nkek.hu
Tel.: 36-1/2386797
www.nkek.hu

III. ütem

A TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. megbízásából március 20-tól megkezdődik a kooperációs távvezeték kivitelezése, mely a széchenyi- és az árpádvárosi lakótelepet köti össze egymással.

A két városrész összekapcsolásával optimalizálni lehet a hőtermelést, így a hatásfok javulásával gazdaságosabb lesz a hőenergia előállítása Kecskeméten.

Az építkezés 2013. március 20-tól előreláthatólag 2013. szeptember 15-éig tart. A kivitelező a T&T konzorcium (a Terra 21 Kft. és a Tectum Kft. együttműködéséből jött létre), amely közbeszerzési pályázaton nyerte el a munkát.

A távhővezeték építését 5 szakaszra bontottuk, így egyszerre csak néhány száz méteren kell korlátozni a közlekedést. A szakaszos forgalomeltereléssel, útlezárással járó építkezés kellemetlenségei miatt előre is az érintettek szíves megértését kérjük. Tudjuk, hogy az ott lakókat, dolgozókat néhány hétig zavarhatja az útfelbontás, de bízunk benne, hogy az előzetes tájékoztatással, együttműködéssel segíthetünk problémáik megoldásában.


Az Önöket érintő kivitelezés várható időtartama és ütemezése a következő:

III. ütem: Tervezett idő: május 15-től július elejéig.

Érintett terület: Ady Endre út /Balaton utcától a Bihar utcáig, félpályás útlezárás/, Bihar utca /Ady Endre úttól a Bibó István utcáig, teljes útzár csak gyalogos forgalom/, Bibó István utca /Bihar utcától a Széchenyi krt-ig, teljes útzár csak gyalogos forgalom/.  

A Termostar Kft. a kivitelezővel közösen felvette a kapcsolatot az érintett közszolgáltatókkal. A szemétszállítás, a tárolóedények megközelítése, kihelyezése a felbontott utcákban is biztosítva lesz. A mentők, a tűzoltók, a rendőrség, a víz-, áram-, gáz-, telefonszolgáltatók és a posta értesültek a tervezett építkezésről és a forgalom korlátozásáról.

Ha a kivitelezés során Önnek problémája merül fel és nem tudja megoldani, kérjük az alábbi elérhetőségeken jelezze. Kollégáink mindent megtesznek, hogy Önöket minél kevesebb kellemetlenség érje a beruházás ideje alatt.

Megértésüket köszönjük!


Információ: 36-76/48-18-18 /24 órás ügyelet/
E-mail: tavhovezetek@termostar.hu
Web: www.termostar.hu

A kivitelező részéről:
Gulyás Péter műszaki vezető 
Tel.: 36-30/594-5226

Képgaléria megnyitásához kattintson ide!